Beta

RRJETI I BIZNESEVE SHQIPTARE GREQI

GORTYNIAS 8
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Evidentimi i biznaseve te Bashkatdhetareve.
Mbeshtetje ne bashkepunimin mes tyre dhe vendin ame.
Krijimi i strukturave ndihmese: Promovim, logjistike,keshillim, mbrojtje ligjore.
Pjesmarrja ne rrjetet ndershteterore.
Edukimi profesional dhe punesimi i te rinjve emigrante.
etj.