Doracaku i Diasporës për Avokim

Shqiptarët jashtë atdheut janë një vlerë e shtuar e shoqërisë tonë, dhe një faktor i rëndësishëm për të ndikuar në…

...

Remitancat si mjet zhvillimi

Shkruan: Fjolla Vukshinaj Dërgesat e migrantëve janë një mjet fuqizimi, të cilat mund të nxisin rritjen ekonomike në sektore të…

...

Rrënjët dhe Shpirti

Shkruan: Aneta Xhiku Mihalli Pas 20 vjet emigrimi, diç kam mësuar për dhimbjet e shpirtit nga vetmia dhe çrrënjosja. Shqiptarët ëndërrojnë…

...