Remitancat si mjet zhvillimi

Shkruan: Fjolla Vukshinaj Dërgesat e migrantëve janë një mjet fuqizimi, të cilat mund të nxisin rritjen ekonomike në sektore të…

...

Rrënjët dhe Shpirti

Shkruan: Aneta Xhiku Mihalli Pas 20 vjet emigrimi, diç kam mësuar për dhimbjet e shpirtit nga vetmia dhe çrrënjosja. Shqiptarët ëndërrojnë…

...

Pse në Kosovë?

Shkruan: Migjen Kajtazi I riu shqiptar i Zvicrës apo të rinjtë e tjerë zviceranë do e mësojnë historinë shqiptare apo…

...