Beta

Shoqata Parandalo

Gubelstrasse 10, 8050 Zürich, Switzerland
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Detyra thmelore e shoqatës PARANDALO është të krijojë një qendër studimi për parandalimin e krimit në shoqëri, në mesin e komunitetit shqiptar në Zvicër.
Shoqata PARANDALO ka për qëllim pranadalimin e veprave kriminale të parashikueshme në mesin e komunitetit shqiptar në Zvicër.
Shoqata ka për qëllim që përmes aktiviteteve, studimeve, informacionit, ligjëratave, kurseve, këshillave, ndërmjetësimit etj., ta parandaloj krimin në mesin e komunitetit shqiptar në Zvicër. Komuniteti shqiptar bashkë me institucionet dhe autoritetët vendëse, duke i marrë përgjegjësit e tyre, duhet që ta fokusojnë vëmendjen ndaj rreziqeve të mundshme, të cilat mund të qojn në veprime kriminale.
Përmes kompetencave dhe burimeve njerëzore të komunitetit shqiptar, shoqata dëshiron që të kontribuoj kundër krimit në shoqëri, duke iu ofruar institucioneve dhe autoriteteve përkatëse mbështetje për një punë efektive.
Shoqata është jo-fetare dhe politikisht neutrale. Ajo është aktive në të gjithë Zvicrën.
Shoqata nuk ndjek qëllime komerciale qëllime për vetëndihmë.

Detajet

Viti i themelimit
2011
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter